Hvem er vi?

Luthersk Mission, Bylderup-Bov, er en frimenighed under den landsdækkende forening: Luthersk Mission.

 

Hvad står vi for?

Luthersk Mission er en forening der arbejder på det evangelisk-lutherske grundlag. Det vil sige på Bibelens budskab og den trosbekendelse, som anvendes i andre evangelisk-lutherske kirkesamfund, f.eks. folkekirkens.

 

Historie

Foreningen blev dannet for over 100 år siden. Der har været missionshus på skiftende adresser; og siden 1967 på Bylderup-Bov Bygade 33. Dette hus har tidligere været forsamlingshus. I 2017 påbegyndes tilbygning af huset for at give bedre rammer og mere plads til at mødes.

I foråret 2013 blev LM Bylderup Bov ved afstemning i generalforsamlingen omdannet fra kreds til frimenighed.

 

Hvor mange er vi?

Frimenigheden har i dag omkring 80 medlemmer. Alle er velkommen til gudstjenester, møder og aktiviteter  - uanset om man er medlem eller ej.

 

Aktiviteter

Luthersk Mission Bylderup-Bov har mange forskellige aktiviteter i gang. Der afholdes flere møder og gudstjenester hver måned, som er for alle aldersgrupper. Derudover er der et selvstændigt børnearbejde i flere klubber, et selvstændigt ungdomsarbejde og et selvstændigt ældrearbejde. Læs mere om disse aktiviteter andre steder på hjemmesiden.

Foreningens arbejde drives udelukkende af frivillige ligeledes hviler husets drift og vedligehold på frivilligt indsamlede midler. For at give en gave: Se under "Økonomi".

Kontakt

For yderligere information kan formand Olaf Lagoni kontaktes på tlf. 2063 4898.